Brugske-Op en...company

Brugske-Op en...company

De Rode Duivels... Van sporting Brugske-Op
Scénario : GOSSELIN
Dessin : DE MARCK
Couleurs : DE MARCK

Série : De Rode Duivels... Van sporting Brugske-Op
Nb de tomes parus : 2
Catégorie(s) : Humour,Sport

ISBN : 9782872656462
NUART : 2233391

Nombre de pages : 48
Format : 22.5*29.8
PVP : 13€ €
Date de parution : 04/11/2014


Om het uiterst lage spelniveau van de ploegen uit de 5de provinciale op te krikken, beslist de Voetbabond om elke club een "peter" aan te duiden die hen voetbalkennis zal bij brengen. Dit peterschap zal waargenomen worden door de spelers van de nationale ploeg en voor Sporting Brugske-Op wordt dat niemand minder dan de kapiteint... Vincent Kompany. Een peter die van de ene verbazing in de andere zal vallen !!!

 

Het nationale team komt du onze "enige", "echte", ode Duivels... die van Sporting Brugske-Op, ter hulp, dit alles natuurlijk met de nodige grappen en humor alhoewel ze het meestal niet grappig bedoelen daar in Brugske-Op.

 

Ook dit album kwam tot stand in samenwerking met de KBVBen lvert ons een stripalbum "Rode Duivels... Van Sporting Brugske-Op" vol van sympathieke en pretentieloze gags over het leven en overleven van een kleine voetbalploeg, waar een lege clubkassa en cafetariahumor dagelijkse kost zijn en dit op uiterst gekarikatureerde wijze maar desalniettemin zo dichtbij de werkelijkheid.Découvrez l'autre album de cette série :
De Rode Duivels... Van sporting Brugske-Op
Retrouvez-nous sur Suivez nous sur Facebook